палми

Палми под наем - красота и естетика, без да е необходимо целогодишно да се грижите за тях. Палмов Център - Бургас, премества традиционното озеленяване на следващ етап от развитието си – всеки сезон с екзотична растителност по ваш избор, тогава, когато ви е необходима. Качеството на нашите растения и палми са ни направили желан партньор в туристическия бранш. Независимо дали сте собственик на хотел, ресторант, нощен клуб или малко кафене на плажа, палмата под наем е вашето решение за екзотична, средиземноморска визия.
Новини

Палми|палми под наем

С отминаването на зимните студове, ще настъпи дългоочакваната пролет. Като удобен момент за разкрасяване и допълване на градината, Гарден Франц е готова да помага с консултации, съвети и промоции.

Гарден Франц ООД - партньор в озеленяването на една от перлите на българското черноморие - Марина Диневи. Екзотичните растения допълват стиловото разнообразие на комплексите, допринасяйки за цялостната им визия. Засяти са палми с височина до 9м.

Гарден Франц ООД започва създаването на палмови полета в България. Растенията са от самосев и ще бъдат отглеждани изцяло на открито.

Гарден Франц зарадва бургазлии с палми от вида "трахукарпус фортуней" и "бутиа капитата", разположени в морската градина, в близост до новооткрития културен център.

.

Грешно разпространено сред клиентите в България е, че големината на растенията под наем се определя от литрите на съда, в който те са посадени. Малкото фирми, които предлагат палми под наем у нас наблягат на големи съдове, обикновенно неестетични бурета , където са посадени палми с височина на стеблото не повече от 50 сантиметра.  По този начин се създава илюзията, че самото растение е голямо. Ние предлагаме специално патентован съд (дизайнерска изработка), в който са посадени палми до и над 4 метра.

Отново подарък за Бургазлии. Гарден Франц засади петнадесет големи Вашингтонии на околовръстния път, срещу езерото Вая. Там можете да видите и маслинови дръвчета на възраст между 300 и 500 години.

Гарден Франц подари две Вашингтонии и една финикова палма, с височина над седем метра и на възраст 50г. всяка на община Бургас. Както бургазлии, така и гостите на града могат да се любуват на екзотиката и романтиката на тропиците. Можете да ги видите на влизане в град Бургас. 

Гарден Франц ООД работи вече и в България. Заповядайте в офиса ни в гр. Бургас, на бул. Тодор Александров (бизнес център ВАЯ).


Специална саксия

Специалната саксия - запазена марка на фирмата разчупва досега наложените традиции на дървени бурета и качета. Новата изцяло метална саксия се отличава със стил и здравина. Удобна за транспорт и красива тя се вписва добре както на открити, така и на закрити пространства.

Страница 1 от 2

Начало
Предишна
1

палми

Гарден Франц ООД има удоволствието да ви предложи възможността да направите света си по-красив, като Ви предостави растения-палм и под наем. Основните видове палми , които предлагаме като най-подходящи за тази цел са: ВАШИНГТОНИЯ РОБУСТА, ТРАХИКАРПУС и ХУМИЛИС. Други екзотични видове памлми и цветя, с които фирмата разполага и може да привлече вашия интерес са ФИНИКОВА ПАЛМА, БУТИА, ЦИКАС, ЮКА, ЦИТРУСИ.