палми

Палми под наем - красота и естетика, без да е необходимо целогодишно да се грижите за тях. Палмов Център - Бургас, премества традиционното озеленяване на следващ етап от развитието си – всеки сезон с екзотична растителност по ваш избор, тогава, когато ви е необходима. Качеството на нашите растения и палми са ни направили желан партньор в туристическия бранш. Независимо дали сте собственик на хотел, ресторант, нощен клуб или малко кафене на плажа, палмата под наем е вашето решение за екзотична, средиземноморска визия.
Палми под наем

Под наем

Вашингтония робуста трахикарпус

ПАЛМИ ПОД НАЕМ – НОВ ПРОЧИТ

Малкото фирми в България, които се занимават с отдаването на растения и палми под наем, са насадили грешното схващане сред своите клиенти, че цената зависи от вместимостта на съда, в който се намират растенията. Практика е малки палми с височина на стъблото по  30-40 см. да се засаждат в големи неестетични бурета и качета, създавайки илюзията че растението е голямо.

Ние предлагаме красота и естетика. Нашите растения са с височина на стъблото до 2,20 метра, като общата височина с контейнера и листната маса е около 4,20 метра. Въпреки, че основно наблягаме на красотата на растенията и палмите,  не подценяваме и съдовете в които те се намират, а именно – дизайнерски съдове, запазен патент на фирмата, които допринасят за цялостната визия.

Гарден Франц разполага с неограничено количество екзотична растителност за отдаване под наем. Способни сме да задоволим потребностите както на единичния клиент, така и на големи държавни, общински и др. обществени организации.

 

палми

Гарден Франц ООД има удоволствието да ви предложи възможността да направите света си по-красив, като Ви предостави растения-палм и под наем. Основните видове палми , които предлагаме като най-подходящи за тази цел са: ВАШИНГТОНИЯ РОБУСТА, ТРАХИКАРПУС и ХУМИЛИС. Други екзотични видове памлми и цветя, с които фирмата разполага и може да привлече вашия интерес са ФИНИКОВА ПАЛМА, БУТИА, ЦИКАС, ЮКА, ЦИТРУСИ.