палми

палми под наем - красота и естетика, без да е необходимо целогодишно да се грижите за тях. Гарден Франц премества традиционното озеленяване на следващия етап от развитието си – всеки сезон с екзотична растителност по ваш избор, тогава, когато ви е необходима. А ако желаете да си закупите палми на едро – цените ни са най-ниските в Европа за палми, тъй като са отглеждани в собствени полета. Качеството на нашите растения и палми са ни направили желан партньор, не само в страната, но и в чужбина, а с неограничените количества, с които разполагаме сме готови да посрещнем нуждите и на най-големите клиенти – курортни комплекси, големи градински центрове, озеленители, както и държавни, общински и обществени организации
Продажби Палми


Палми feed

Подреждане според:

БУТИА

720.00 (вкл. 20 % такса)


butia capitata; butia yatay (cocos)(palmae) Интересен, но малко известен факт е, че бутиата е най-студоустойчивата палма в света
[Допълнителна информация...]

ВАШИНГТОНИЯ РОБУСТА

294.00 (вкл. 20 % такса)


Washingtonia robusta (Palmae) Вашингтония робуста, или още мексиканска вашингтония достига до 25м височина. Има големи кръгли листа, които не окапват, а увисват.
[Допълнителна информация...]

ВАШИНГТОНИЯ ФИЛИФЕРА

Обадете се за цена


Washingtonia filifera (Palmae) ...Адаптирала се е перфектно към средиземноморския климат...
[Допълнителна информация...]


ТРАХИКАРПУС

294.00 (вкл. 20 % такса)


Trachycarpus fortunei (arecaceae) Chamaerops excelsa Една от най-устойчивите на студ палми. Понася температури от -16 до -20 градуса. Предлагаме палми с височина на стъблото над 2.5 метра.
[Допълнителна информация...]

ФИНИКОВА ПАЛМА

Обадете се за цена


Phoenix canariensis (Palmae); Phoenix dactylifera; Phoenix robelinii. Класическо оазисно растение, т.нар. "пясъчна красавица". Разполагаме с растения с обща височина до над 15м. Може да видите цените в подробното описание.
[Допълнителна информация...]

ХАМЕРОПС ХУМИЛИС

480.00 (вкл. 20 % такса)


Chamaerops humilis (Arecaceae) Уникална палма, произхождаща от Европа. Много устойчива на студ. Цената е за височина 1.40-1.50м.
[Допълнителна информация...]


ЦИКАС

0.00 (вкл. 20 % такса)


Cycas revoluta (Cycadaceae) Това е едно изключително растение, оцеляло като вид повече от милион години. Името му в превод от гръцки (Kykas) означава палма.
[Допълнителна информация...]

ЮБЕЯ

Обадете се за цена


Jubaea chilensis (Arecaceae) (Palmae) От всички палми, които се отглеждат в Европа, тази има най-дебелото стъбло.
[Допълнителна информация...]


  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»


Покажи №  
Резултати 1 - 8 от 8

палми

Гарден Франц ООД има удоволствието да ви предложи възможността да направите света си по-красив, като Ви предостави растения-палм и под наем. Основните видове палми , които предлагаме като най-подходящи за тази цел са: ВАШИНГТОНИЯ РОБУСТА, ТРАХИКАРПУС и ХУМИЛИС. Други екзотични видове памлми и цветя, с които фирмата разполага и може да привлече вашия интерес са ФИНИКОВА ПАЛМА, БУТИА, ЦИКАС, ЮКА, ЦИТРУСИ. За нашите палми се полагат грижи вече повече от 70 години, така че екземпляри с височина до 12-15м. не са проблем за доставка. Отглеждаме ги в собствени полета, в по-топлите части на Европа, като обикновено поддържаме около 50 000 палми. Качеството им ни е направило основен доставчик в Гърция, Италия и Франция, а цените ни са без конкуренция в цяла Европа