палми

палми под наем - красота и естетика, без да е необходимо целогодишно да се грижите за тях. Гарден Франц премества традиционното озеленяване на следващия етап от развитието си – всеки сезон с екзотична растителност по ваш избор, тогава, когато ви е необходима. А ако желаете да си закупите палми на едро – цените ни са най-ниските в Европа за палми, тъй като са отглеждани в собствени полета. Качеството на нашите растения и палми са ни направили желан партньор, не само в страната, но и в чужбина, а с неограничените количества, с които разполагаме сме готови да посрещнем нуждите и на най-големите клиенти – курортни комплекси, големи градински центрове, озеленители, както и държавни, общински и обществени организации
Продажби Декоративни храсти


Декоративни храсти feed

Подреждане според:

BUXUS

Обадете се за цена


Buxus macrophyla (Buxaceae)Това е вида, който най-бързо се възстановява от подкастряне, ако е в период на растеж.
[Допълнителна информация...]

HIBISKUS - ХИБИСКУС

Обадете се за цена


Hibiscus Syriacus (Malvaceae) Това е розата на тропиците. Цъфти почти през цялата година и достига до 1- 2 метра в домашни условия. Живее повече от 20 години.
[Допълнителна информация...]

ILEX AQUIFOLIUM ALASKA - ДЖЕЛ

Обадете се за цена


Ilex aquifolium "Alaska" (Aqufoliaceae) Вечнозелен храст с лъскави зелени листа, бели цветове и червени плодчета. Около Коледните и Новогодишни празници се използва за декорация. Достига височина 7м и се разпростира на ширина 3м.
[Допълнителна информация...]


КАМЕЛИЯ

Обадете се за цена


Camellia japonica (Theaceae)Рода на камелиите включва около 250 вида, повечето от които са с изключителна естетическа стойност - с лъскави, тъмнозелени листа и с цветове от снежнобяло, през розово, до яркочервено.
[Допълнителна информация...]

ЛАВРОВО ДЪРВО

135.24 (вкл. 20 % такса)


Laurus nobilis (Lauraceae) Лаврово дръвче, дафинов лист.Освен че са с голяма орнаментна стойност, те са и доста ароматни и следователно се използват при направата на парфюми, алкохоли и най-вече като подправка. Символ на победа и висок статус.
[Допълнителна информация...]

ЛИГУСТРУМ

117.60 (вкл. 20 % такса)


Ligustrum ionandrum Вечнозелен вид подходящ за жив плет. Справя се добре с кастренето, поради което се използва широко в градинарството за направа на различни фигури – топки, пирамиди, конуси, както и неправилни форми.
[Допълнителна информация...]


ОЛЕАНДЪР, ЗОКУМ

Обадете се за цена


Nerium oleander (Apocynaceae)Като типичен представител на средиземноморската флора олеандърът цъфти и се развива добре само когато расте на слънце.
[Допълнителна информация...]

ЯГОДОВО ДЪРВО

117.60 (вкл. 20 % такса)


Arbutus unedo (Ericaceae) Ягодовото дърво е красиво малко вечнозелено дърво или храст. На височина достига обикновено до около 3-4 метра, но някои екземпляри могат да достигнат над 6м, дори и повече.
[Допълнителна информация...]


  • «« Начало
  • « Пред.
  • 1
  • Следв. »
  • Край »»


Покажи №  
Резултати 1 - 8 от 8

палми

Гарден Франц ООД има удоволствието да ви предложи възможността да направите света си по-красив, като Ви предостави растения-палм и под наем. Основните видове палми , които предлагаме като най-подходящи за тази цел са: ВАШИНГТОНИЯ РОБУСТА, ТРАХИКАРПУС и ХУМИЛИС. Други екзотични видове памлми и цветя, с които фирмата разполага и може да привлече вашия интерес са ФИНИКОВА ПАЛМА, БУТИА, ЦИКАС, ЮКА, ЦИТРУСИ. За нашите палми се полагат грижи вече повече от 70 години, така че екземпляри с височина до 12-15м. не са проблем за доставка. Отглеждаме ги в собствени полета, в по-топлите части на Европа, като обикновено поддържаме около 50 000 палми. Качеството им ни е направило основен доставчик в Гърция, Италия и Франция, а цените ни са без конкуренция в цяла Европа